Om

VÅR VISION

I en värld som snurrar allt snabbare blir stress, ångest och oro allt mer förekommande, särskilt bland unga. I linje med denna ökning har även konsumtionen av energidrycker ökat. Sambandet har visats flera gånger och trots detta ökar koffeinhaltiga drycker snabbt i popularitet. Vi behöver en antagonist, något som väger upp för den stress på kropp och psyke som dagens ohållbara livsstil medför, och skapar en möjlighet till avslappning och återhämtning

– här föddes idén om Zoma Relaxation Drink

The Whole World Accepts That Being Stressed is the Normal Way to Live.

We Don't.

OM DRYCKEN


Zoma Relaxation Drink är drycken som tar dig ur din stressiga vardag!


Tillsammans med en örtterapeut har vi tagit fram en örtbaserad dryck som bidrar till avslappning och balans i vardagen. Tanken är att drycken utöver dess hälsoeffekter ska fungera som ett substitut till energidrycker, skapa den innovativa chansen till utökad långsiktig energi samt fungera som en symbol för välmående och en hållbar livsstil.


Den kolsyrade drycken är helt vegansk, fri från socker och kalorier samt smaksatt med naturliga grapefruktaromer. Zoma Relaxation Drink är dessutom producerad i Sverige, på svenskt vatten och på svenska örter.

PRODUKTER

Gracious Grapefruit

Zoma Relaxation Drink - Gracious Grapefruit är en funktionell dryck som genom de naturliga örterna citronmeliss (250 mg) och kamomill (250 mg) bidrar till avslappning och balans i vardagen. Drycken är kolsyrad, vegansk, kalorifri och smaksatt med naturliga aromer. 

FLER SMAKER KOMMER SNART...